Ingen mænd bør være generet af uønsket hårvækst

Der er intet galt med at være behåret, men en gang imellem kunne man godt ønske at dele af kroppen var hår-fri. Det kunne f.eks. være i forbindelse med sport, vise en tatovering eller forbedre sit kærlighedsliv.


Eller måske er det bare en personlig præference?


Vi specialiserer os i mænds (ja, kun mænds) hårfjerning og mener ikke at man skal være generet af uønsket hårvækst.

Produkter fra NO HAIR CREW

FORDELE VED HÅRFJERNING

Før i tiden var hårfjerning og træning oftest for bodybuildere, cykelryttere, svømmere og mandlige strippere, men sådan er det ikke mere. I dag er barbering kommet for at blive med ønsket om glat og blød hud. Flere og flere kvinder foretrækker mandens glatte og bløde hud.

DIT LOOK

Se ud som du har lyst til. Et hårfrit look er både moderne, sporty og kan for nogle virke mere soigneret. 

Går du meget op i din træning? Så kan et hårfrit look også være med til at gøre dine muskler mere tydelige i sin definition. 

FORNEMMELSEN

Uønsket hårvækst kan sagtens have indflydelse på ens selvsikkerhed. Uden den uønskede hårvækst kan du komme til at føle dig klar til hvad som helst.

Følelsen af blød hud kan både være mere behagelig for dig og din partner - og så kan det både forbedre hygiejnen og kropslugten. 

DIN YDEEVNE

Når du føler dig godt tilpas, præsterer du bedst muligt. Derfor kan hårfjerning være med til at øge din sportslige præstation.

Derudover vil du også opleve bedre heling efter uheld (ved eksempelvis cykling). 

SE VIDEO
Sådan anvender du hårfjerningscreme til mænd

Produkter fra NoHairCrew kan lige nu kun købes i vores webshop